Ik, Cristina, ging met mijn vriendin Ellen naar een erotische beurs, omdat we beide nieuwsgierig waren wat daar allemaal te zien is. Die bewuste dag zei ik tegen Rob, mijn man, dat ik met Ellen een avondje wellness ging doen. Ik ging om zes uur s’avonds weg om Ellen op te halen, daar aangekomen belde ik aan en Ellen liet me binnen. Ellen had een leuk jurkje aan en zei: kijk ik heb er niets onderaan , geil he.

Ik glimlachte en zei: ja zeker geil, je bent ook een sexbeest ook hé, wacht even dan doe ik ook even mijn ondergoed uit. Zo luchtig gekleed gingen we opweg en een half uurtje later waren we er al. We voelden ons best een beetje opgelaten en opgewonden doordat we naakt waren onder onze jurkjes. We liepen eerst een rondje over de beurs en onthielden de attracties die ons aanspraken. Dat waren b.v.: het strip cafe voor vrouwen, de darkroom en de gloryholes.

We gingen eerst naar het strip cafe voor vrouwen, daar vonden we een leuk tafeltje dicht bij het podium. Daar was een leuke en goed uitziende man bezig met zijn strip act. We namen iets te drinken en keken lekker naar stripper die nu alleen nog maar een sexy slip aanhad. Hij kwam van het podium af en liep tussen de tafels door, terwijl hij af en toe een daar zittende vrouw streelde. Hij was bij ons tafeltje aangekomen en ging achter Ellen staan, terwijl zijn handen op schouders neer legde. Zijn handen gleden al strelend naar haar borsten , die hij ongegeneerd begon te strelen. Eerst over haar jurkje, maar even later gleden zijn handen via haar decolleté onder haar jurk en speelde met haar tepels.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *