Vanavond is mijn vriendin Kim bij mij. We gaan gezellig naast elkaar op de bank zitten, nemen een glaasje wijn en kletsen na lange tijd weer eens lekker bij.
Terwijl Kim aan het vertellen is over haar werk, kijk ik af en toe naar haar borsten. Ze draagt een dun, strak bloesje waarin ik haar enigszins stijve tepels kan zien, wat me afleidt van haar verhaal.
Kim ziet de ‘kletspot’ die ik voor mijn verjaardag heb gekregen op tafel staan. In de kletspot zitten kaartjes met vragen erop als ‘wat is de mooiste dag uit je leven?’.
Ze pakt een kaartje en leest deze voor. ‘Heb je wel eens seks gehad met iemand van je eigen geslacht?’ ‘O’ zegt Kim ‘vertel Doortje, heb jij dat wel eens gedaan?’. Bij het idee alleen al voel ik even een schokje tussen mijn benen. Ik fantaseer vaak over seks met een vrouw als ik masturbeer, wat me ontzettend geil maakt.
Net als ik antwoord wil geven op de vraag, gaat onverwacht de deurbel. Ergens een beetje opgelucht dat ik uitstel krijg voor mijn antwoord, loop ik naar de voordeur. Als ik open doe, zie ik mijn goede, woest aantrekkelijke vriend en collega Lout staan.
Er bestaat al langere tijd seksuele spanning tussen ons, zonder dat er fysiek ooit iets tussen ons is gebeurd.
Ik reageer enthousiast als ik hem zie, omhels hem en geef hem drie zoenen. Het voelt fijn om zijn lijf tegen het mijne te voelen en ik druk me nog even dichter tegen hem aan. Ik vraag hem binnen te komen, waar ik Kim en Lout aan elkaar voorstel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *